Armed Assault Info
ArmA | ArmA 2 | ArmA 3
 

 
  Komplett "BI Editing Tool" uppsättning släppt Officiella    


Maruk från Bohemia Interactive Studios släppte BI Editing Tool Suite (RC3) på BI Forumet.

Detta paket kommer installera en komplett editerings uppsättning för Bohemia Interactive's spel motor som andvänds i ARMA.

Uppsättningen betsår av:

Oxygen 2 Personal Edition - model editering och animation paket
Visitor 3 Personal Edition - terräng och karta editering
TexView 2 - textur omvandlare och "viewer"
BinPBO Personal Edition - paketerare
Sound Tools - ljud och läppsynk verktyg
BinMake - konverterings verktyg
Tools Drive - Viktiga filer för verktygen samt obligatoriska data files

För mer information om verktygen hänvisar vi till http://community.bistudio.com/wiki/Category:ArmA:_Official_Tools

"Personal Edition Tool Suite" är gratis för icke-kommersiell andvändning utan stöd från Bohemia Interactive. Andvänd på egen risk. Hänvisa till slutet av rättighets avtalet som visas under installations processen för mer detaljer om denna uppsättning. Detta rättighets avtal gäller för hela paketet och dess innehåll.


  10 October 2007 - 13:13 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  RQ-1 Predator, pågående arbetes uppdatering Bilder    
EMSI har informerat oss på vårat forum om framstegen av hans intressanta RQ-1 Predator Drone addon.

En liten uppdatering av vårt arbete; här är en exempel film hur man kan andvända Predatorn i strid om spelaren bara har en data mottagare för bilder, och en fullständig display för Predatorn...

Källans : Our Forums
  10 October 2007 - 13:08 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  RKSL Oktober Uppdateringar Filmer    
RKSL, dom ryktbara addons skaparna har publicerat lite nyheter om deras pågående arbete på deras hemsida.

Det har varit en rastlös månad för oss på RKSL. Det har hänt mycket bakom scenen. Sent förra månaden släppte vi lite info och en film om A400M, och Seaking HC4. Den här månaden har vi publicerat en hel hög med bilder av nya projekt och en ny video av "BAe Hawk T2 advanced Trainer model". "SAM systemet" börjar fungera och vi gör framsteg med Last Systemet. Så för att reflektera och hålla er uppdaterad så ska jag spendera en del på hemsidan under dom kommande dagarna.

* A400M Sidan UPPDATERAD
- A400M Förhandsvisnings film
* Seaking HC4 UPPDATERAD
* BAe Hawk Projektet UPPDATERAD
- T1 Trainer
- T2 Avancerad Trainer
- Hawk T2 Förhandsvisnings film
* MIM-23 HAWK SAM bilder


  10 October 2007 - 12:56 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  OFPEC Uppdrags Tutorial - Del 1 Redigering    


Cheetah och "Editors Depot" gänget på OFPEC har haft fullt upp med att skapa en uppdrags tutorial som tar upp så gott som allt inom skapandet av ett uppdrag! Den här tutorialen är definitivt ett måste för alla nykomlingar inom Armed Assault, också en bra sätt att bättra på kunskaperna för dom som är erfarna uppdrags skapare!

Några ord av Cheetah:

"Uppdrags Tutorialen Del 1 borde ge nykomlingar inom Armed Assault nog med kunskap att börja göra uppdrag. Med detaljerad information om "triggers", "waypoints", enheter och skripts, att andvända editorn kommer bli hur lätt som helst. Lägga till en briefing, översikt och implicera "stringtable" förklaras också för att ge dig flera sätt att förbättra dina uppdrag. Den här tutorialen kommer inte bara bli din guide, den kommer att leda dig till skapandet av ett uppdrag! Att ladda ner detta uppdrag kommer hjälpa dig lära och förstå vad som förklaras i tutorialen, det kan också vara tips och tricks inuti för erfarna uppdrags skapare.

Det finns mycket mer val tillgängligt för uppdrags skapare än dom som hanteras i Del 1, som att lägga till musik och "cutscenes" i dina uppdrag. Kapitel som berör dessa uppdrags skapnings element kommer att läggas till i framtida uppdateringar för att förbättra dina uppdrag ännu mera. Det är fortfarande osäkert om dessa kapitel kommer läggas till som Del 2 eller kapitel-för-kapitel. Förvänta er ett meddelande på www.ofpec.com när dom blir tillgängliga."


Tutorialen kan hittas här.Källans : OFPEC - The Editing Center
  10 October 2007 - 12:30 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Hög Detalj Textur Projekt Irak/Iran gräns ö släppt    
AverageJoe släppte Allies "High Detail Texture Project" på BI Forumet. Ön är baserad på Iran/Irak gränsen men är fortfarande i Beta fasen.  9 October 2007 - 17:32 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Icemotoboy's Oljerigg uppdatering Bilder    
Icemotoboy har publicerat lite ny information och bilder om sin kommande Oilrig Addon på hans BI Forum Tråd.

Alphan är nu 45% klar. Tack för all feedback jag fått hittills. Fortfarande på rätt kurs för en Alpha den 12 October. Tack till alla som e-mailat/pm'at mig om alpha/beta testning. Jag kommer svara så fort jag får chansen.
Mer bilder finns här
Källans : BI Forums
  9 October 2007 - 17:22 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Vietnam: The Experience - Uppdatering Bilder    
Snake Man har informerat oss på vårat forum om statusen angående Vietnam: The Experience modden. Han påpekar även moddens behov av modellerare och textur skapare.

Vietnam: The Experience från OFP är numera en ArmA mod, vi har redan diskret släppt två fulla pre-alphas och några hotfixningar. Vi jobbar stenhårt på att fixa OFP modeller och förfina configerna.
Vi kan inte göra det ensam, vi har inte tillräckligt med modellerare och textur skapare för tillfället. Om någon vill hjälpa till, var snäll och kontakta oss på våran hemsida eller forumet här på armedassault.info, eller e-maila oss direkt på tactical@nekromantix.com.
Källans : Snake Man
  9 October 2007 - 17:10 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Hälsningar från Porto General    


BIS Teamet har skickat samhället en liten Hälsning från Porto.
I alla fall har Ivan Buchta publicerade en artikel med detta namn på Inuti BI Blog'en. Artikeln handlar om den nyaste ön som BIS gjort, Som ingår i Queen's Gambit expansionen.

Om du vill veta mer om denna lilla landmassa på 2km x 700m och historien bakom den, du hittar artikeln här.  9 October 2007 - 12:57 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Sécurité Civile Teaser 3 Filmer    
CheyenneAH56 från Sécurité Civile Modden har skickat oss en nyhet om en ny tredje version av deras teaser, publicerat på Youtube. Dom hoppas fortfarande att en talangfull skriptare kan hjälpa dom att bli klar med dessa addons!
  8 October 2007 - 12:47 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Marek Spanel intervju på Armaholic.com Officiella    


Vår kollega Foxhound från Armaholic hemsidan har intervjuat Marek Spanel, Bohemia Interactive Studio's VD, om Queen's Gambit addonen och Arma 2.

Du kan läsa artikeln på hans hemsida här.

  8 October 2007 - 12:38 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  FFAA Mod kommande armé Bilder    
The Spanska Armé Modden (FFAA Mod) har skapat detta ämne i vårat forum som visar flera bilder av deras kommande arme! Klicka här för att se flera bilder!

Som du kan se så kommer paketet att innehålla EF Typhoon , LPD Galicia skepp , Para's och marin enheter , AAV-7, Mowag Piraña C , Centauro , Ab-212 , osv...  7 October 2007 - 17:42 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Online Trupplogo & XML Generator Skötsel Verktyg Multiplayer    
Vår vän Jerry Hopper har meddelat oss att han är klar med sin Online Trupplogo & XML Generator Skötsels VerktygArmedAssault.eu's hemsida.

Detta verktyg kommer tillåta klanar och team admins att inte behöva manuellt redigera deras xml trupps fil hostad på sin egen server varje gång en medlem kommer in eller ut från teamet. Dom kommer istället att registreras på ArmedAssault.eu's hemsida och andvända ett gränsskikt att dra och släppa registerade spelare och XML filen kommer att automatiskt uppdateras.

Detta system kommer skapa en TruppXML med genomskinlighet och i .paa format för optimal andvändning i armedassault. Admins kommer aldrig behöva redigera eller ladda upp er Truppxml igen! Flytta din spelare bland trupper i ditt samhälle. Spelare behöver aldrig ändra sin truppxml's plats igen, och kan vid ALLA tillfällen byta tillbaka till en 'personlig' Truppxml för när du inte vill spela med din samhälles etikett/logotyp.  7 October 2007 - 17:12 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  "Sécurité Civile" Nödsituations Mod, nödsignal General    
CheyenneAH56 har skickat en nödsignal från den Franska "Sécurité Civile" nödsituations Modden. Dom behöver snabbt en skicklig skriptare för att förbättra realismen av deras fordon samt att lägga till mera innehåll, men 3D and textur artister är också välkommna.

Vi måste ha hjälp...Modden kommer att bli stoppad om ingen kan hjälpa oss. Kontakta oss här!Källans : Sécurité Civile Mod
  7 October 2007 - 12:37 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  Evolution V4 släppt    

KilJoy har släppt en V4 version av sin kända och hyllade Evolution MP uppdrag på BI Forumet. Det är faktiskt ett paket som innehåller fyra uppdrag : Evolution Röd, Evolution Blå, Evolution Röd QG (Queens Gambit), Evolution Blå QG (Queens Gambit).

... (huvudsakliga) förbättringar
1. Radio Torn kan endast blir förstörda med "satchels".
2. Heli val tillagd till uppdrags HQ.
3. Understöds system via radio 0 0 8.
4. Ingenjörer kan låsa reparations lastbilar.
5. Personer som andvänder "laser designators" delar bombarnas punkter.
6. Starkare förstärkningar.

  6 October 2007 - 15:03 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  PMC mercenaries addon Bilder    
YacieK har publicerat fler bilder på sin PMC mercenaries addonvårat forum. Ta en titt på denna forums tråd för fler bilder som visar en närmare titt på utrustningen i Oxygen och för att diskutera om addonen.  6 October 2007 - 14:56 Av Qlyon   Kommentar (0)  

  RACS Piper Warrior II Bilder    
Red Devil har publicerat några imponerande bilder av RACS omtexturerade Gnat's Piper Warrior IIBI Forumet. Han jobbar också på en omtexturerad M60. Som vi kan se så kommer RACS armen att bli mycket större snart!  6 October 2007 - 14:52 Av Qlyon   Kommentar (0)  

Page 1 / 4

1 2 3 > » 

 
 
© 2007 - 2021 Armed Assault Info
Disclaimer - Info